Barion Pixel

Kapcsolat szürkülése ellen

Mit tehetünk, ha a kapcsolatunk beszürkült?

 

Bizonyára mindannyian éreztük már a kapcsolat szürkeségét, bizonyos életszakaszokban. Mi is történik ilyenkor? A kapcsolat megszokottá válik, eluralkodnak rajtunk az unalmas mókuskerék szerű hétköznapok és egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy majdnem minden napunk ugyanolyan.

Ugyanazt csináljuk, ugyanúgy öleljük meg a párunkat, ő ugyanúgy csókol meg minden alkalommal, mely inkább kedves puszira hasonlít már a szenvedélyes csókolózás helyett, melyet még a kapcsolat elején bőven osztogatott nekünk. Most már miért nem jár ebből a szenvedélyből? „Az ágyban is mindig ugyanúgy csináljuk…” szokták mondani sokan.

Boldogság

Miért lehet ez?

Sajnos valamilyen szempontból ez a jelenség törvényszerű egy kapcsolatban. Egy idő után már kicsit hozzászokunk a másikhoz, kialakulnak a hétköznapok, és ha nem teszünk ellene semmit egyszerűen beszürkülünk. Unalmas és mindig ugyanolyan lesz.

Szerencsére ez ellen is tudunk tenni.

Jogunk van felizgatni az állóvizet és csipetnyi huncutságot, izgalmat, és szenvedélyt vinni a kapcsolatba. Hogy hogyan? Többféle praktika is létezik, bizonyára sokat ismersz Te is, csak hogy néhányat említsek.

  • Csináljatok valami új közös programot, amit mondjuk régen csináltatok, vagy még sohasem.

🟢Közeledj felé. Beszélgess a pároddal, masszírozd meg, főzzetek együtt, fürödjetek együtt, vagyis vonjátok be egymást a saját tevékenységekbe, hogy ne csak egymás mellett éljetek, hanem egymással.

  • Hétvégén egy napot maradjatok az ágyban, kettesben és kényeztessétek egymást. Rendeljetek pizzát, vagy főzzetek meg előre, hogy tényleg csak a létszükségletek miatt kelljen kikelni az ágyból. Ez feldob, kipihenitek magatokat, és a kapcsolat is meghálálja majd.

🟢Akár nő vagy, akár férfi, írj buja sms-t, üzenetet a párodnak napközben, melyben részletesen kifejted, mit fogsz vele csinálni az este, és már alig várod, hogy hazaérjen. (a hatás garantáltan szexi lesz és izgalmas) + egy rég nem látott szexi fehérnemű is igazán hatásos tud lenni.

  • Lepd meg a párod egy kis meglepetéssel, akármivel, bármivel, amit szeret, ami boldoggá teszi.

🟢Csókold meg, csak úgy spontán, de olyan szenvedélyesen, amitől beleremeg a lába, és azonnal megkíván. Fantasztikus érzés lesz, Neked is és neki is, ez biztos.

Ha ezeket kipróbáljátok garantáltan megszínesítitek majd a hétköznapokat és a kapcsolat szürkesége is eltűnik, és a párunk is hálás lesz nekünk érte, sőt, új erőre kap majd, és legközelebb talán ő rukkol elő valami hasonló huncutsággal.

Kellemes színesedést, és huncutságot kívánok mindenkinek!

 

Ha még több tippet szeretnél a kapcsolat szürkesége ellen, javaslom az 

Így szeresd, hogy imádjon kézikönyv csomagomat

 

INTENZÍV BESZÜRKÜLÉS ELLEN, VAGY KEZELÉSÉRE

Online párkapcsolat frissítő programomat ajánlom

>> Bejelentkezés tanácsadásra <<<

Megcsalás esetén javaslom az

Online Hűtlenség Feldolgozása Tanfolyamot.

 

Gyere és légy tagja az egyre bővülő „Párkapcsolati boldogság” zárt Facebook csoportunknak is.

 

+1 KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT:

Szerezd meg az AJÁNDÉKPárkapcsolati Elsősegély Kalauz” című 30 oldalas minikönyvet is, és értesülj első kézből a legfrissebb párkapcsolati problémák megoldásának lehetőségeiről.

 

Ez is érdekelhet:

» 30 udvarlás tipp Férfiaknak, pénzbefektetés nélkül!

» 30 tipp, mivel kedveskedhetnek a Nők a Férfiaknak egy párkapcsolatban

 

Párkapcsolati boldogságod segítőjeként:

Molnár Csilla

párkapcsolati tanácsadó, író

 

Párkapcsolati tanácsadás   ♥ Párkapcsolati cikkek   ♥ Webshop 

 ♥ Párkapcsolati tesztek  ♥ Ismerj meg   ♥ Kapcsolat

Párkapcsolati e-bookok

error: A tartalom védett!! NE másolj!