Barion Pixel

Izgalmak a kapcsolatban

Mit tegyek, ha új izgalmakra vágyom,

de a párom nem hajlandó semmire? 

Párkapcsolat frissítés

 

Odafigyelés, és  szeretet. A kapcsolat mozgatórugója, igaz? Sokszor hallom problémaként, hogy a párom nem akar új dolgokat kipróbálni, vagy voltaképpen már szinte semmit se, amit régebben együtt csináltunk. Jól van ez így? Nem. Nagyon nem. A kérdés mi történhetett?

Miért múlt el a párunk lelkesedése az új dolgok kipróbálása, vagy a régi kedvenc tevékenységek folytatásában?

Idővel egy kapcsolatban is megváltozik az életünk, az életvitelünk. Egy új munkahely, egy kisbaba születése, egy új vállalkozás indítása, családi problémák, ezek mind okozhatnak frusztrációt, jót is rosszat is. Mindenkire másképpen hatnak ezek az események. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne párkapcsolati frissítést végeznünk.

párkapcsolat frissítés

Van, aki fellelkesül, és annál inkább csinál dolgokat.

Van azonban az a típus, aki inkább magába zárkózik, és legszívesebben magát is kizárná a saját fejéből, nemhogy a külvilágot. Ezek gondok, problémák, amit lehetőség szerint meg kellene oldanunk, hiszen ha bármi fáj a párunknak, az fáj nekünk is. Ha ő szenved, szenvedünk mi is, de mégsem annyira, olyan mértékben, mint ő. Azt mondják, sosem tudhatjuk, hogy a másiknak milyen a cipőjében lenni, amíg egy lépést legalább nem léptünk benne. Ez nagyon igaz. Ezért rengeteg türelemre van szükségünk, hogy megértsük és támogassuk a párunkat.

Mit tehetünk, ha mi mennénk, és kipróbálnánk új dolgokat, vagy csak csinálnánk valamit, amit régebben többször csináltunk, de mára már kimaradnak, és a párunk hallani sem akar róluk? A kifogás: fáradt, nincs kedve, amúgy is kedvetlen, stresszes, nem vágyik másra csak egy jó nyugodt alvásra, vagy pihenni a tévé előtt.

Mit tehetünk ilyenkor? 

Mindenképpen figyeljünk oda a párunkra. Ebben az időszakban mondhatni extra odafigyelésre van szükség. Biztosan tudjuk mi az, amit szeret, vagy szeretett csinálni. Lepjük meg, próbáljuk felvidítani. Vigyük el az első randi helyszínére, vagy hívjuk el egy kávézóba, emberek közé. Szervezzünk közös programokat arra az időre, amikor tudjuk, hogy biztosan kipihente magát, és már úgy érezzük csak lustaságból nincs kedve elmenni ide-vagy oda.

Néha egy apró kis gesztus, egy kedvesség hihetetlen erőket mozgat meg a kapcsolatban.

Nagyon fontos, hogy amikor vágyunk valamire, amikor kapni akarunk valamit, mert persze természetünkből adódóan, mindig is ilyenek vagyunk, (Mindig kapni, kapni, kapni, akarunk.) előbb adnunk kéne.

Amit adsz, azt kapod vissza. Ez egy egyetemes törvény, sőt tízszeresen. Akár jót, akár rosszat teszel, tízszeresen kapod vissza. Noha persze nem éppen attól a személytől, akinek adtad.

Ezért ha jó dolgokra vágysz, adj sok jót a körülötted élőknek, és a párodnak is persze. Ha meglepetésekre vágysz, lepd meg a párodat. Ha kényeztetésre vágysz, kényeztesd a párodat, ilyen egyszerű. Persze ehhez idő kell. Ez azért nem úgy működik, hogy én adok a páromnak valamit, aztán rögtön azonnal tartom a markom és várom én is a jussomat. 

Kezdjünk el feltétel nélkül ADNI a párunknak, kezdjünk bele a párkapcsolat frissítésbe. Adjunk szívből szeretetből, és kedvességet. Ez nem kerül semmibe, hiszen magunkból adunk egy kis szeletet.

A világ és a párunk is válaszolni fog rá méghozzá pozitívan. Mindemellett pedig, ha megtanuljuk kifejezni is amire vágyunk, az az igazi. Ehhez javaslom a Kommunikáció a BARÁTOD! e-könyvemet. 

Zseniális és kreatív feldobó ötleteket kívánok a párkapcsolat frissítéshez.

>> Bejelentkezés <<<

Megcsalás esetén javaslom az

Online Hűtlenség Feldolgozása Tanfolyamot.

 

Gyere és légy tagja az egyre bővülő „Párkapcsolati boldogság” zárt Facebook csoportunknak is.

 

+1 KIHAGYHATATLAN AJÁNLAT:

Szerezd meg az AJÁNDÉKPárkapcsolati Elsősegély Kalauz” című 30 oldalas minikönyvet is, és értesülj első kézből a legfrissebb párkapcsolati problémák megoldásának lehetőségeiről.

 

Ez is érdekelhet:

» 30 udvarlás tipp Férfiaknak, pénzbefektetés nélkül!

» 30 tipp, mivel kedveskedhetnek a Nők a Férfiaknak egy párkapcsolatban

 

Párkapcsolati boldogságod segítőjeként:

Molnár Csilla

párkapcsolati tanácsadó, író

 

Párkapcsolati tanácsadás   ♥ Párkapcsolati cikkek   ♥ Webshop 

 ♥ Párkapcsolati tesztek  ♥ Ismerj meg   ♥ Kapcsolat

Párkapcsolati e-bookok

error: A tartalom védett!! NE másolj!